+31 6 42 11 65 10 team@impactdag.nl
Selecteer een pagina

Verdieping & nieuws

De duizendjarige den vertelt

De duizendjarige Den vertelt

Waarom?

Wie en Waarom?Niet angst is mijn drijfveer, maar de kick die het geeft om te ontwikkelen.Een groener, duurzamer, rechtvaardiger systeem, zeker! Maar niet uit angst voor wat "slecht" gaat, maar omdat ik inmiddels in ongeveer iedere vezel voel dat het anders kan....

Van hier naar daar via Nu

Van hier naar daar via NuAl jaren voel ik mijn missie hier op aarde, maar dan? Welke stappen heb ik te zetten?  Een tijdje terug kreeg ik hierover een helder inzicht, dat ik dat heel graag met jullie wil delen, omdat ik denk dat het de transitie naar een duurzaam en...
Waarom?

Waarom?

Wie en Waarom?Niet angst is mijn drijfveer, maar de kick die het geeft om te ontwikkelen.Een groener, duurzamer, rechtvaardiger systeem, zeker! Maar niet uit angst voor wat "slecht" gaat, maar omdat ik inmiddels in ongeveer iedere vezel voel dat het anders kan....

Lees meer
Van hier naar daar via Nu

Van hier naar daar via Nu

Van hier naar daar via NuAl jaren voel ik mijn missie hier op aarde, maar dan? Welke stappen heb ik te zetten?  Een tijdje terug kreeg ik hierover een helder inzicht, dat ik dat heel graag met jullie wil delen, omdat ik denk dat het de transitie naar een duurzaam en...

Lees meer